Anak Saya 3bulan bagaimana nak ajar minum susu botol , mommy boleh share pengalaman Tak

Penggunaan susu botol

3 Balas

sy guna botol pigeon botol rendah dia suka pstu bli lg 1 botol jenama tomme tippee botol tinggi sbb anak sy kuat menyusu botol rendah tu skli tguk je dia tu puting tomme tippee lembut jugk

sy bg botol pigeon yg wide neck tu.. Alhamdulillah sekali percubaan je dia accept botol tu...mummy try la

kalau sy bagi anak sy guna botol jenama avent sb puting avent tu seakan puting ibu...