Ibu-ibu, anda rasa penggunaan sunscreen penting atau tidak?
Voice your Opinion
Ya, penting!
Hmm, saya rasa tidak

3995 respon

18 Balas

Sy beauty consultant, pgalaman sy dgn customer bila muka mreka dah start wrinkle n ad jeragat, baru mereka akan rasa pentingnya sunscreen...

sangat sangat sangat sangat sangat penting + wajib pakai.walaupun duk umah je

sunscreen apa yang okay. saya rider ulang alik ke tempat kerja. tgh survey

Saaaaaaangat2 penting. X kira la masa berada di dalam atau di luar rumah.

Penting, tapi ada hari2 yang saya rasa malas nak pakai 😏

3y ago

sama laa saya pun 🤣

Sangat. If you tanak freckles then use sunscreen

Penting...tapi kena tengok ingredients product

korang pakai sunscreen apa yg bagus ye..boleh share x

4y ago

mary kay!! saya guna & saya beauty Consultant jugak.. hehe kalau minat boleh ws 0167945695.. nnti bagi hrga best2

tapi saya tak pakaib😅

pnting tp x mampu lg