Jangan Ketinggalan Poin Harian Anda!

Hi pengguna tersayang! Tahu kah anda sekiranya anda log masuk aplikasi theAsianparent setiap hari anda akan mendapat poin? Malah sekiranya anda lakukan selama 7 hari berturut-turut, anda akan dapat sebanyak 10 POIN! Best kan?! Senang je nak kumpul poin! Buat pengguna yang masih baru, di bawah kami sertakan panduan bagi anda untuk anda fahami bagaimana anda boleh kumpul poin dengan mudah. Bagi pengguna yang sudah lama menggunakan aplikasi, mungkin ada yang terlepas pandang atau tidak beberapa peka dengan ganjaran poin harian ini. Jadi, anda boleh mula untuk log masuk aplikasi setiap hari dan kumpul poin. Kalau nak kumpul poin lagi, berinteraksi lah dengan pengguna lain. Jawab poll, post gambar, jawab soalan dan macam-macam lagi!

Jangan Ketinggalan Poin Harian Anda!
103 Balas

Terima kasih tAP. Dah selamat redeem Photobook, gambar 4R 25pcs, voucher Tesco, RM12 Shopback, voucher produk Tropika. Jenuh jugak hari2 refresh sebab cepat betul sold out 😅

4y ago

Nak cepat dapat point jawab poll hari2 hehe

kita boleh buat ape je ye dgn point ni? mcm mane nk guna / tebus ? sbb sy sllu kumpul point.. tpi tak tau nk guna mcm mane😂 . boleh tlg ajarkan?

4y ago

Boleh check bahagian Rewards tu. Tapi kena cepat sebab limited. Selalunya tiap 2hari kot diorang update rewards tu 😊

Tak pernah redeem apa² lagi. Boost dgn Shopback tu menarik juga. Tapi dah jadi pengguna pun, so tak boleh dah la nak redeem yg tu. 😅

Reward TAP akan diupdate setiap berapa hb? Macam selalu sold out je

4y ago

Terima kasih

Saya dah 4x redeem point .. 2x redeem photobook 2x redeem boost ... Huhu tq TAP 😉

4y ago

Pergi dekat more .. Ada tulis rewards .. Tekan je dekat rewards tu .. Ada pelbagai pilihan .. Then tekan redeem .. Nnt dorg akan hntr email dekat kita .. Pastu follow jela .. Mcm boost dgn photobook ada redemption code ..

Jenuh juga nak kumpul poin. Masih 400+ shj poin 😅 tak dpt nak redeem ape sgt lagi

4y ago

Jangan putus asa. Teruskan log masuk untuk tambah poin!

Macam mana nak tau kita dapat point? Kena tekan apa2 ke untuk dapatkan point tu?

4y ago

Thank u Fatin 😊 Eh ada apps ni juga ye. Enaz baru reinstall balik sebab baru beli fon. Memory besar sikit. 😁

❤tq TAP.. sy suke .sy suke🤣🤣🤣🥰🥰🥰yeayyyy

Selain dpt share info, dpt ramai kawan. Dapat redeem pulak tu

Banyak poin tapi xdapat redeem..tiap hari login pn tetap sold out

4y ago

Ya, pengguna di aplikasi sangat laju menebus. Tetapi kami akan update setiap 3-4 kali seminggu.