Ganjaran Menarik Minggu Ini!

Hi ibu ayah semua! Ada sesiapa belum pernah tebus mana-mana reward dalam app ni? Dengan menebus poin anda dalam reward, anda dapat menikmati hadiah idaman anda! ? Macam mana nak kumpul poin? Anda cuma perlu sentiasa aktif menjawab soalan, mengundi poll ataupun share gambar di photobooth. Nak poin lagi best, ajak rakan-rakan untuk download sama app kami! Jom kumpul poin, pelbagai ganjaran menarik menanti anda! ?? Salam sayang, Team theAsianparent Malaysia

Ganjaran Menarik Minggu Ini!
43 Balas

Bagi yang tak tahu nak tebus macamana, pilih button pregnancy/baby yang kat tengah di antara 5 options kat bawah, then select you punya profile picture, nanti ada state situ your accumulated points, and click redeem now.

4y ago

Terus tekan your profile picture pun boleh, sebelah word home di penjuru kiri atas 😅

klu dh platinum, rewards yg Emas x bleh tebus ye?

Macam mana nk tahu poin yg kita dapat

Kenapa pampers saya tak boleh redeem

Belum pernah lagi msih bru lg guna app ni

Menariknya hadiah..tapi poin tak banyak lg

4y ago

Ya la ramai ahli dlm apps ni..mesti berebut2 nk tebus poin..sapa cepat dia dpt..

Mcm mna nak tebus reward?

Nak tebus juga tapi poin masih sikitt 😂

4y ago

Sama laaa... baru je install apps ni 😂

Nak tebus juga😍😍😍😍😍

bpm pernah.. its free for redeem?