Jangan Ketinggalan Poin Harian Anda!

Hi pengguna tersayang! Tahu kah anda sekiranya anda log masuk aplikasi theAsianparent setiap hari anda akan mendapat poin? Malah sekiranya anda lakukan selama 7 hari berturut-turut, anda akan dapat sebanyak 10 POIN! Best kan?! Senang je nak kumpul poin! Buat pengguna yang masih baru, di bawah kami sertakan panduan bagi anda untuk anda fahami bagaimana anda boleh kumpul poin dengan mudah. Bagi pengguna yang sudah lama menggunakan aplikasi, mungkin ada yang terlepas pandang atau tidak beberapa peka dengan ganjaran poin harian ini. Jadi, anda boleh mula untuk log masuk aplikasi setiap hari dan kumpul poin. Kalau nak kumpul poin lagi, berinteraksi lah dengan pengguna lain. Jawab poll, post gambar, jawab soalan dan macam-macam lagi!

Jangan Ketinggalan Poin Harian Anda!
103 Balas

Selain dpt share info, dpt ramai kawan. Dapat redeem pulak tu