Adakah anda penggemar minuman kopi?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5080 respon

21 Balas

Suka sangat kopi tapi sejak pregnant ni kopi tak boleh nak minum jadi rasa loya😩 dulu kalau sehari tak minum kopi memang tak boleh kena jugak sekarang hanya mampu tegok jer😁😅

suka tapi sbb pregnant takut hb drop sbb anak 1st and 2nd dulu hb drop terus , jadi nombor 3 ni hold dulu, kalau teringin minum sikit ja

Suka sangat tp sekarang stop kejap sebab menyusu kan baby susu drop bile minum kopi

Sangat! Dari zaman belasan tahun sampai now dah nak 30 masih setia dengan kopi.

suka sangat. tgah pregnant pun still minum. tapi x boleh hari2 dah

Dulu gemar 😁 sejak kena tekanan darah tinggi stop da 😂

kurang. #17Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Tersangat. Order kt kedai je mesti coffee or nescafe.

I hate coffee because my coffee is constipated😑

Ya. Tp skrg jarang lh minum kopi.