Mana antara berikut pilihan anda untuk pergi kerja?
Voice your Opinion
Pandu kereta sendiri
Pandu motosikal sendiri
Kemudahan awam
Teksi/Grabcar/MyCar
Lain-lain (sila nyatakan)

4774 respon

30 Balas

sthun yg lepas p keja ngn motor kereta tp skrag dh xkeja nk p mana pun husband yg tolong hntarkn..tq abi.

Kawasan saya tidak mesra kenderaan awam. Jika ada maka lagi lambat sampai.

sblm pregnt suka drive sndri... sejak pregnt malas nk drive haha

Dulu tmpt kja dgn tmpt tinggal dekat je.. skrng dh house wife

pandu kereta sendiri, ade masa menyendiri..karoke gila2..haha

Tempat sy ni xda jem..so mmg pilih pakai kereta sendiri la..

Jalan kaki je..kadang2 husbnd hantar😂

Jalan kaki jee..kadang suami hantar🤭

Bawa motor ataupun suami hantar

selese naik kenderaan sendiri