Ibu-ibu ada amalkan pengambilan jamu tak untuk kesihatan dan kecantikan dalaman?
Voice your Opinion
Ya, ada
Tidak
Sedang merancang untuk cuba

4394 respon

13 Balas

Just consume Supplement Qaseh Gold. Anak ada G6PD pun boleh amalkn,100 organik superfood Sunnah food. Tiada pantang & tiada bahan trigger.

Tak tahu nk minum jamu apa. Sbb anak fully breastfeed. Tambahan pulak ada G6pd. Risau

Ada dlu.... tuk buang angin... n etc . Skrng just amalkn amalan bertangas je

tak. tak tahu kandungan bahan selamat utk buah pinggang atau tak

Ada buat sendiri je, hari² buat senang lgi bgs guna bahan segar

Sejak mengandung ni stop minum jamu. 😊

tidak.. jamu sifat dia panas

Ada tp time anak first

Sy alah pd jamu

Tidak 🤗