5 Tahun telah menanti anak yang ke dua 🌹 , ibu ada ke macam saya ini ?

8 Balas

sy nak dapat no2 pun kena tggu 4 tahun..yang no3 pun kena tggu 4tahun😁..skrg prgnt 30weeks 6days anak no4 pun 4tahun juga kena tggu😅..

Ank sulung sy thn ni dh 9 thn.. In syaa allah bulan 5 thn dpn dia dpt adik.. Alhamdulillah..

sy tggu 9thun utk dpt no 4... next year ngam 10 tahun due delivered buln 4

Saya sis selepas 5thn, skrg tgh tunggu hari nak bersalin anak kedua

Anak sulung sy 7thn next year i'Allah adiknya bln 3 2021..

sy tgh preggy no.3... ank no.2 thn dpn dah masuk 6..

anak sulung 6 tahun anak kdua bru sthun..🥰

Saya 6 thn TTC anak ke 3