Stretchmark

Pengalaman2 ibu2 kat sini minggu ke berapa stretchmark baru muncul? Ke ada yang tak pernah ada stretchmark? Soalan saya ni untuk pregnancy anak sulung hehe

30 Balas

Sy amalkan deildaz stretchmark serum je. Masa muncul stretchmark time pregnant terus sapu, alhamdulillah hilang terus dan sekarang stretchmark tu takda. Serum Tu dah rawat sekali membantu mengawal 😊 kalo nak try search ig dworng @deildaz_malaysia. Sebotol tu 100ml hrga dlm Rm79.90 tapi memang berkesan. Ikut sis lah nak try ke 😊