Stretchmark

Pengalaman2 ibu2 kat sini minggu ke berapa stretchmark baru muncul? Ke ada yang tak pernah ada stretchmark? Soalan saya ni untuk pregnancy anak sulung hehe

30 Balas

Mak pesan pakai minyak zaitun or bedak debu.. alhamdulillah dri tau Preggy Smpai skrg dh tgu masa nk bersalin xda stretchmark.. sapu kat perut/peha/punggung/n payudara.. yg tempat kemungkinan nk membesar.. kakak sy letak kt perut saja.. dia lupa kat peha.. jdi perut clean.. peha ada garis2 byk

4y ago

Apa2 jnis minyak zaitun PON bleh.. hbis minyak zaitun saya pkai losyen zaitun dri Himalaya plak.. bedak debu tu bedak apa PON boleh sis.. satu lagi.. kalau ada rasa gatal2 kt kulit jgn garu.. gosok2 je