Stretchmark

Pengalaman2 ibu2 kat sini minggu ke berapa stretchmark baru muncul? Ke ada yang tak pernah ada stretchmark? Soalan saya ni untuk pregnancy anak sulung hehe

30 Balas

saya baru lpas bersalin anak sulung mggu lpas, alhamdulillah xd pulak stretchmarks.. sbb saya start awal pregnant sapu lotion vaseline tu setiap kali lpas mandi pagi dan mlm. akhir pregnant 9 bulan kerap lg sapu.. sbb Perut jdi gatal. jgn garu. nti ada bekas.