miscariage trimester kedua

Pengalaman bersalin 21 mggu scare normal. Ade sape ade pengalaman mcm saye. Shari sblom kjadian dah rase sakit g hosp doc. Ckap kene kencing Kotor... Tp saye dah rase sakit kjap kjap kat ary2 keliling Keesokan harinye mlm sakit makin kerap kejap2 sakit dan Xbleh nak tdo smpai jam 3 lbih pg rase muntah2 Suami ajak p hospital cek2 nurse pgang perut die kate ini contraction katenye. Tggu doc dtg doc cek baby Uri semua ok. Cek bwah pon OK lg. Kene tahan wad jam 5 pg. Suami pon blik Sebb Xbleh Jage... Skali jam 7 pg saye rase sakit contraction yg Amat sgat. Trase nak mneran trus mneran Pecah air ketumban têtus Tolak Emergency baby pon kluar tp Xdpat diselmatkan Sebb die terlalu kcik berat pon Bru 500gram. Bersalin pon mggu ke 23. Doakan saye dberi Rezeki baby Semula ye

1 Balas

Inshaallah .. Saya doakan moga ada rezeki sis lepas ni. Allah sebaik² perancang. Aamiin..

4y ago

Sama²..