Adakah penerima vaksin bebas untuk tidak mengikuti SOP yang ditetapkan?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1463 respon

14 Balas

tidak msih prlu patuhi sop..wlaupn sudah di vaksin.. kebarangkalian utk dpt covid lg skali tetap ada

tidak..perlu juga patuhi sop..vaksin adalah untuk mencegah dari lebih teruk bila dijangkiti..

Tidak.. Sudah vaksin x bermakna ble kluar sesuka hati. Perlu jaga sop. Utk maslahat bersama

Walaupn sudah nenerima vaksin xbermakna kite kebal... Still patuh sop jg ye

dah di vaksin bukan bermakna 100% kebal drp covid...tetap kena ikut sop..

ikut peraturan lebih baik .

dah divaksin perlu jg SOP..

tidak sesekali

tidak

Tidak