Ibu-ibu, anda rasa pencukur bagus atau tidak untuk mencukur bulu kemaluan?
Voice your Opinion
Ya, bagus
Tidak!
Saya tidak pasti

5038 respon

14 Balas

I always went for waxing. But after deliver my baby, I kena gap 6months sebab caesarian. So pakai pencukur yang pakai buang tu after once pakai terus buang

dulu saya wax. tapi sekarang mula pakai epilator. sangat memudahkan, sebulan sekali je . kadang2 dua bulan sekali. sebab bulu lambat tumbuh

Bercukur lah senang pun, tapi jangan lah sampai licin. Tak elok untuk vagina. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Yaa ,tp saya xcukur saya potong ckit² jak. .ikut kselesaan kita🤭🤭

Saya lebih suka waxkan.

Ya.tpi sa pling ska cbt.

2y ago

nk cabut sakit😂 kalau cukur lak kasar ... wax x pernah cuba lgi

Not really sure.

Tak pasti

Wax paling bagus

bagus