normal ke? keluar lendir darah first trismester?

just penanyaan

2 Balas

xnormal .. bila pregnant xkira awal ke tgh ke akhir ke klo ad kluar darah pegi klinik tuk cek.. dr je bole tntukn baby kita dlm keadaan baik baik je atau x.. klo dr tnya knp dtg ckp ad kluar lndir berdrh klo ad gmbr tunjuk gmbr.. nnti dr scan n pstikn.. semoga baik baik sje awak.. bnyk kn berdoa insya Allah xde ppe.. cuma kita kna pstikn tuk kelegaan hati kita jugk

Tak normal awk, nurse sy ckp apa apa kalau keluar darah skit pun trus kena pegi hosp