normal ke?

ada tak yang keluar cecair darah sedikit waktu pregnant, normal ke?first trismester

6 Balas

Blh jd normal n x normal sis 😄 sis lbih bykkn bedrest n kurgkn brjln jauh dlu sbb sy pn masa 4 week asyik kluar darah n doktor psn bnda yg sama jg

g kecemasan puan, sbb sy pun admin ward sbb ade polip pangkal rahim, tu penyebab punca pdarahan .better g kecemasan

Bleeding xnormal sis walaupon sikit ..better gi klinik cpt tkut kndungn terancam

Direct klinik @ hospital sis, doc boleh bagi ubat utk sis

sy ..tp doc kata normal .. hrp ok la