Sakit Tulang Punggung

Penah mommy dalam nih sakit tulang punggung.. Normal x klaw skit.. Nk pusing megiring pon sakit ?.. Adoiii.

65 Balas

Sy pun rasa skrg.. Dh 29 weeks..kalau duduk ats lantai lg laa, nk bgn tu yaa Allah seksa rasanya 😭😌 sakit celah kangkang pun ye

4y ago

Btol2 hahaha

Saya sekarang 21w .. And saya ada back injury. Sakit dia dah terasa waktu kandungan masuk 12w. Kadang2 rasa nak nangis jugak.

Tengah alami skrg sakit pinggang turun ke tulang punggung sebelah kiri sakit sangat x tahan sapu minyak angin beda sikit sakitnya.

4y ago

Betul..bila nak hilang sakit tue x tau la..

Yea sakit.. walaupun da bersalin kadang 2 rasa jgk sakit... xblh duduk tempat yg sejuk2 nti misti nk bangun tak boleh

Same lah saye skrg ni..duduk pon kdg2 x selese..dah letak bantal kat blkng pon stol rase sengal2..bersabar lah yee

anak 2nd pernh kena..pergi urut terus hilang bole pusing..kalau x nk pusing kiri kanan kn amek step..sakit giler

Sama la sis.. Bila berdiri tambah pulak klu duduk kt kerusi keras... Sakit nye ya ampun.. Da mcm nenek tua

sy dh kne...kate org tulang ekor tu..kene sblh kiri..bisaaa sgt...menngis bile nk jalan,bangun n bareng.

Pernah. Sampai tak boleh gerak. Husband kena tolakkan badan😅 urut slow2 insyaAllah berkurang sakit tu

Sy 17week skg.. Time baring tu bila nk pusing ke kiri atau kanan.. Tulang punggung tu sakit.. Knp ek?