Adakah anda ada menggunakan pembersih kemaluan?
Voice your Opinion
Ya, saya ada gunakan pembersih kemaluan
Tidak, pembersih kemaluan tidak elok

12703 respon

52 Balas

sy guna femi9 wash produk dr HaiO... lama sdh jd penguna produk ni... so far ok dr sblm preggy Dan selepas preggy...

2y ago

sama lah sis.. sangat selesa

Ada . Jnis jamu susuk dara.. bgus gunanya.. berbnding pncuci lain... Elak dr alami keputihan n etc..

3y ago

@nur siti fatihah eh mommy ..masa pregnant tak boleh makan jamu tw..bahaya... yg sy cerita ni guna pencuci wanita tuk private part guna produk JSD feminine wash nama dia jamu susuk dara bukan tuk makan..tp tuk cuci😅✌🏻jgn slh faham tw..

Tidak..sy lbh suka klu ke tandas mesti wajip cuci guna air paip biasa je..janji salu bersih

pernah pakai time preggy dlu... keputihan lg teruk... so cuci byase guna air suam shj

Pakai jenama Lactacyd beli kat watson.So far ok dh bertahun guna.Tak pedih

cuci dgn air suam atau air rebusan sireh ... slalu amalkan mmg mjdi..

Saya guna jamu ratu malaya. Untuk hilangkan kegatalan dan keputihan

sy buat sendiri ja..rebus buah manjakani cmpuq dgn daun sireh lg elok...

3y ago

sis rosnah ni betul ke ibu kepada 6 hero? hehe .... wahhh

dulu pakai...sekarang lap pakai tuaka bersih dengan air suam je.

saya guna pencuci wanita CLV.. keputihan XDA, sentiasa Rasa Segar..

2y ago

ya.. sis.. boleh WhatsApp 01116236308 tuk Tanya lebih lanjut.