Saya lewat period 4 hari Harini keluar darah cair Adakah normal

Saya lewat period 4 hari
Harini keluar darah cair
Adakah normalGIF
6 Balas

try chck upt..kalau negetif maknanya drh yg keluar tu adalah drh period...atau g klnik pakar sakit puan tuk buat fully chckup jumpa doc pakar tuk dptkan rawatan dan nasihat...mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

tgok jnis period klu lancar period la tu,klu sporting2 kna cek upt la tuk kpstian.kdg2 lewat dtg bulan mngkin msa subur dia brubah lewat sikit.

klau upt pun -ve mmg period lhtu.. x pun nk kepastian blh check klinik.. klau kata x ada apa mmg period lhtu

Check upt dlu. Kalau -ve tunggu lagi seminggu. Kalau tak period jugak. Try upt lg skli.

cuba la check upt awk. if rasa darah tu abnormal bg awk, awk boleh rujuk doctor.

2y ago

cuba rujuk doctor. kenapa tiba2 mcm tu.

cek upt dlu