Dilema Ibu Menyusu

Pegi mana - mana mesti ada soalan cepu mas. "Ehhhhh, menyusu lagi?" "Tak penat ke?" "Nanti breast kau kendur... " Anggap mereka ni 'biawak' yang cuba nak jatuhkan semangat mommies. Jangan simpan dalam hati, sebaliknya teruskan menyusu sebab mommies tahu yang penyusuan susu ibu adalah yang terbaik untuk anak. ===== t.me/tipspenyusuansusuibu

1 Balas

Sound jek.. Biarla nak kendur ke tak.. Bukan nenen ko.. Yg penting anak aku sihat.. Hahahahaah