Milk Booster Dari Buah Durian, Jom Cuba Mommies!

Hello ibu-ibu menyusu TAP! Masalah susu badan yang sikit sering kali terjadi di kalangan ibu menyusu. Tapi anda jangan risau! Buah durian boleh membantu anda! https://my.theasianparent.com/ibu-menyusu-boleh-makan-durian/web-view

2 Balas

Tak terlalu panas untuk baby ke ?

3y ago

klo xyakin..try seulas dlu.. sy mmg "hntu durian".. siap ckp kt bby.. adik kne geng dgn ummi.. haahaha.. memula mmg try 2/3 ulas je dlu.. tgk perubahan bby mcm mana.. lps tuu.. sy buat stok durian 😆utk mkn.. mmg meriah betul susu..bby pon puas

sy suka sangat durian😋