Anak menyusu tapi tengah hamil lagi

Hai mommies! saya nak tanya. ada tak mommies yg pernah mengandung kali ke 2/3 anak 1st masih menyusu. maksudnya belum cukup 2tahun dah mengandung semula. Nak tanya; mommies terus stop penyusuan atau teruskan? sebab klinik kata dah boleh stopkan anak susu badan takut effect kandungan yg baru nak membesar. TQ mommies#pregnancy

1 Balas

Saya sama mcm awk, Mula2 mmng mcm tak smpai hati tapi lama2 anak sndri paham anak saya pun xckup 2 tahun mmng susu badan dri lahir.. mkn masa jgk nk bgi susu botol tapi sekarang alhamdulilah dah minum susu botol je sbb susu badan dah takda.. So mummy jgn putuus asa ok👌