Mommies help meeee

Pedih ulu hati tu selalu bahagian mana ya? Saya tengah sakit sangat ni bahagian atas perut. Kira pedih ulu hati jugak ke? Pedih sampai tak boleh nak bangun. Dah la sorang2 ni. Baru 34w4d. Takut tak reti beza dgn sakit contraction. Ya Allah takut sangat ??

1 Balas

Sy pn selalu gastrik time preggy dlu... klau sakit ulu hati ats perut tu jaa sakit... klau sakit contraction pula sakit yg teramat sgt d bahagian pinggang dn celah kangkang.

5y ago

Tidak juga ... skejap saja ...