Pedih Ulu Hati

Hi mommies, ada sesiapa pernah rasa pedih ulu hati ? saya tgh tunggu hari je nk bersalin and lately ni kerap sangat rasa pedih ulu hati terutama pd waktu malam. tak tahan rasa sakit tu 😭😭. waktu siang takdek rasa sangat pedih ulu hati. apa yg mommies buat ya ? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

mkn ubat sis..mmg normal pedih ulu hati lg2 bila mkn pedas2 or angin..

Sis mkn gaviscon.. sy pn start 34weeks baru mkn.. sblm2 ni mmg tahan je

10mo ago

sye dh cuba makan gaviscon tp sye muntah balik sis. xboleh telan 😢