Pedih ulu hati

Ya Allah , ada tak tips utk kurangkan pedih ulu hati. Kandungan baru 10weeks tapi sakit ulu hati tu sampai tak dapat tidur .. 😭😭😭😭 tidur 3jam je setiap hri. Stressnya😫😢#firstbaby

2 Balas

makan ikut waktu, jgn biarkan perut ksong.. makan sikit2 tapi kerap, jgn mkn sebarang ubat utk hilangkan pedih ulu hati melainkan dh dptkan nasihat doc.. 😘

Saya pun mcm tu jgk .trkdg trjaga mlm sbb pedih perut tp sy ltk biskut siap2 kat tepi katil.bila trjaga sbb pedih perut,sy ngap2 ckit2😅