Was-was upt samar

Hi. Patut tak saya check up klinik untuk scan terus? Sebelum period sy dah cek upt naik samar pakai clear blue pun tulis pregnant 2-3. Skrg dah delay 2 minggu + tapi upt still samar. Sepatutnya dah naik line pekat kan. Boleh bantu sy? 🥺

8 Balas

Kena tahu pengiraan sebelum pi scan, kbnykn klinik dyorg akn tny, berapa week.. Biasa knlik akn scan 7 week ke atas.. Sbb 7week ke atas akn menunjuk kantung n jantung baby tapi depand setghan org.. Ap² pun knlik akn buat repeat scan..