40 weeks

Patut due hr ni... tp xde tanda2 lg.. ?

15 Balas

Terus prgi hospital, kkdang sakit tu dtg tiba2. Ataupun sist mnum air sejuk sikit bgi bby brgerak, paling bagus mnum orange jus bgi sjuk sikit.

Baby seronok sgt kot duduk lama2, hehe. Papepun banyak2 n semoga dipermudahkan semuanya😄

sy hr ni jgak tp xde tnda lg😁 hihi so duk umh goyang kaki lg la..mlm mengeras jgak tp kjp2 je

its normal sis cuz not all pgnnt mother deliver their baby on their due date 😊

Sme la kite,due hri ni..tp ank first 41week..hrap2 xmcm abg die la..

5y ago

Alhmdulilah slamat brsalin 41 week gak..15/9..nk mcm abg die gak..tp cser.fetal distress da.

Semoga dmudahkan sis. Cakap2 ngn baby

lusa due. 4 sept.. langsung tak ada tanda..

Moga dipermudahkan segalanya...aamiin...

Semoga dpermudahkan segala urusan

Semoga dipermudahkan segala urusan