40 Weeks

Esok dh cukup 40 weeks. Baby xde tnda2 nk kluar lg ni. Moga2 baby kluar sblm 41 weeks. Xnk kne induce ?

2 Balas

Moga dprmudahkn.. rjin2 bjln, mlangkah.. stiap ary p la taman ka jln2 pusing tu taman.. saya 1st baby gitu.. alhamdulillah dr 2cm sya dtahan d hosp, spnjang malam saya jln2 d wad tu xtidur, kdg2 cuba buat sQuat.. pnat dduk jap pas2 jln lgi.. besok nya jam9 pagi pcah ketuban suda msa 5cm..brapa jam lpas tu mlahirkan.. ☺️

Moga dimudahkn..aamiin :)

5y ago

Aamiin. Insyaallah ❤️🤲