Jika anda dimasukkan ke hospital, adakah pasangan anda akan temani anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3102 respon

39 Balas

Anak 1st dulu suami tak boleh teman sbb bersalin time pkp. 2nd ni insyaallah harap pihak hospital bagi la suami teman

mesti ada tpi di sbb kn covid kenak belajar sendiri sbb asal jumpa dokter suami tk dibenarkan masuk

ya..tapi dlu dia blh duk luar je tggu..sbb sy czer.. bkn brsalin normal 😉✌ #TAPSupermoms

musim covid tak dibenarkan sesiapa teman kecuali kes² berat yg perlukan penjagaan rapi...

Tp musim pendemik ni xtau la.. Rasa nye dh xbleh teman.. Dua2 anak suami selalu teman

teman la waktu melawat...b,mlm takde laa coz 1st son Ade,,nk tggl tk sampai ati

Ya... Tp bila musim covid ni, dy x blh teman... So sad 😭 #TAPSupermoms

sy 4²ank time nk pergj beranak,suami tak pernah ikut..pergi sorang²..

Alhamdulillah time2 covid ni.. Allah permudahkan semua.. #TAPSupermoms

mco .. mmg suami tidak dibenarkan masuk atau teman .. so sad