Was your partner allowed to be in the labor room?
Voice your Opinion
Yes
No

3462 respon

27 Balas

Yes tapi suami x sempat nk dipanggil baby xsabar nk keluar...padahal suami tggu jer at depan kerusi dewan bersalin tu...hahaha...sbb masuk labour room 8.00 baby keluar 8.06minit...time baru nk kena tolak msuk labour room tu bukaan dh 10cm dh...kepala dh nmpk sikit...kelam kabut semua nurse doctor...🤣🤣🤣🤣Time tu 2019... ni xlama lagi nk bersalin juga ni...rasanya mesti suami xdpt masuk juga sbb RMO ni kan😢😔😟😕🙁☹️🥺🥺🥺🥺🥺 harap 2021 dpt lar Suami dibenarkan masuk...

pĸp тιмe..redнa je вerjυang ѕendιrι..naмυn ѕyυĸυr alнaмdυlιllaн doa ѕυaмι dan ιвυ мengaтaѕι ѕegala perjυangan..ѕyυĸυr ѕeadanya..

Pkp time takde sape boleh teman, suami sendiri pun tak boleh teman.. Anak first pulak tuu.. Tabah + menangis tak berlaguu laa 😅

sebelum ni ya..husband boleh teman isteri di labour room dan sekarang ni pkp jd hanya isteri sahaja di labour room

Dulu anak first tahun 2017 tak blh katanya sbb anak sulung, tahun ni 2020 pun tak boleh sbb pkp..😂

Dibenarkan.. Tp suami x masuk. Sbb dah jd kes emergency czer... Dr LR tpksa kena tolak ke dewanbedah.

So far.. Dlm masa pkpp ni xtaw la ble ke x.. Nurse pun dah tny2 aritu.. Smgla ble masuk

pkpb punya pasal sy harungi sendirian.. hsbnd x blh msuk😪

yes .tapi dia bru dlm perjlan ke hospital so tak smpt pun .

because he was quarantine, and its RMO.