Jenis Lampin Si Kecil Anda

Hi Parents! Okay, antara dua jenis lampin bayi di bawah mana satu yang si kecil anda guna? ?? Ada yang pagi guna jenis lekat malam guna sarung? Meh kongsi dengan kami jenis lampin buat si kecil anda di ruangan komen ya!

Jenis Lampin Si Kecil Anda
144 Balas

Masa lahir sebulan je pakai lekat tu.. Lepas tu dh pakai sarung je senang sampai dh 7 bln lebih ni ha.. Makin lasak makin la kena pakai seluar ahahhaha.. Xduduk diam..

Siang pakai yg lekat, malam/jalan2 pakai sarung tapi alahaii susahnya nak bg pakai, nangis mcm kena pukul🤦‍♀

masa baby lagi pakai yg lekat dah start merangkak tukar yg besarung pasal senang kan tak sengek sana sini

Lekat buat tido mlm, sarung watpakai siang ari.. Tp kalau time gi jalan2 pakai yg sarung je senang ckit

lekat kiri kanan. sebab senang nak buang.. boleh gulung then tap knn kiri.. so tak ad bau satu rumah

klu mse bby sy ske pkai jnis tape..tp ble dh bsr skit lasak x terkejan dh..pkai sarung senang

Sarung pya... Mla2 pkai tu.. Sush jgk.. Sbub tlbh aktif. Skrg. Alhmdulillah..

Mula pakai yg lekat kiri kanan lepas tu pakai yg sarung ank kuat aktif...

Dua2 pakai 😂✌kalau g jln pkai pants.. klu dkt umh jnis lekap

mula2 pakai tape. bila makin aktif dalam 8m tukar yg pants.