Jenis Lampin: Sarung Atau Lekat Kiri Kanan

Mommies! Haa ingakan pilih jenama lampin je pening, rupanya lampin pun ada beberapa jenis. Ada yang jenis sarung dan lekat kiri dan kanan. Anak anda pakai yang mana? Jom kongsikan di sini!

Jenis Lampin: Sarung Atau Lekat Kiri Kanan
31 Balas

newborn hingga size M (0-9bulan) pakai Tape. Size L sekarang (10 bulan - 1 tahun 5 bulan) pakai Pants. Sebab Jannah dah boleh berjalan dari usia 10 bulan jadinya pakai Pants senang skit. Tape dia tak mahu dah. Dia tarik Tape tu ade🤣.

0-3 bulan pakai tape..masuk 4 bulan terus tukar pants..tangan dia gatal duk tarik2 tape tu, dah pakai pants, dia golek2, merangkak laju pulak sebab taknak pakai pampers🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

nb sampai 5 bln tape.bila anak da 6 bln die da pandai nak buka tape tu.then tukar pkai pants.klu ikutkan pants lagi senang sarung je.tapi harga lagi mahal berbanding tape.

Pakai tape daripada newborn sampai saiz L. Tumbesaran anak dah banyak pergerakan, bocor aje. Tukar PANTS saiz L hingga sekarang saiz XL.

tape , otw beranakk anak firstttt... nnti dh besar pants lah.. nak biasakan pakai seluar dlm pulk nnti kan.

Pakai tape dulu la.. Nnti dh besar sikit baru pakai pants lak.. Baby baru sebulan lg suka pakai tape

prefer tape sbb senang nk tanggal..kalo pants susah ckit sbb punggung ank montel..huhuhu..

Pakai tape dari newborn sampai la dah boleh merangkak, then tukar pants 👍🏻

Anak sy 0-3 bulan lebih pkai tape masuk 4bln dh pakai pant,sebab dia dh bergolek2

22 baby saya pakai. lepas 6 months baru akan pakaikan pants sepenuhnya