Jenama Lampin Bayi Pilihan Ibu Untuk Si Manja!

Hello Mommies! Jom tolong ibu-ibu lain yang masih keliru nak beli lampin untuk baby mereka. Lebih-lebih lagi first time mummy. Kongsikan jenama lampin yang Si Manja anda gunakan di ruangan komen. Kalau nak share pros and cons dialu-alukan!

Jenama Lampin Bayi Pilihan Ibu Untuk Si Manja!
36 Balas

sulung dr kecik sampai besar pakai Drypers. Sblm Drypers pant ada pakai wee wee. Yg baby baru fasa try semua gift. Pernah try petpet, Drypers Touch, Drypers Wee, Molfix, Applecrumby dan momypoko. So far yg paling best Molfix dan Applecrumby

Banyakkk... Antaranya: Applecrumby Offspring FirstDino Huggies Airsoft Mamypoko Antimos Sekarang saya try brand Aiwibi untuk waktu tidur malam anak. Semua serasi dengan anak, alhamdulillah takpernah kena nappy rash sebab diaper.

dlu ms baby guna drypers touch... nk2 ank sy ms tu lahir premature 34week yg tu paling sesuai utk kulitnya..selepas try petpet2 huggies tak sesuai kulit bby naik ruam...dan mudah melecet..

anak 1-3 pakai Huggies anak bongsu ni nak try yg viral dekat TikTok tu momo ke ape ? yg murah n ramai dah review ckp okay.. so nak try la tu

dari lahir sampai now.. pakai.. mamypoko hoppi petpet gold apple crumby molfix yg paling kerap.. hoppi and mamypoko..

mse newborn ske pakai petpet..pastu tukar mamy poko sbb lampin kurg bocor..lebih tahan lama dan kulit baby x ruam..

Agabom Drypers Touch Huggies Hoppi Best Agabom & Hoppi Sekarang pakai Hoppi sebab murah sikit dari Agabom

sy pkai brand molfix, cutes & care.. dan yg beli kt tiktok.. kt tiktok even murah tp kualiti ok..

Saya pakai since baby newborn momohouse sgt terbaik murah dan pantas delivery😍😍

dari lahir pakai drypes je..tu yang ngam ngan dia smpai skrg..