Posisi Seks Untuk Dapat Anak Kembar

Hello Parents!?? Ada yang teringin nak anak kembar? Atau di sini yang mempunyai anak kembar? ? Boleh kongsi gambar dengan kami hehe Untuk yang inginkan anak kembar, mungkin tips ini berguna dan boleh dicuba untuk anda dan pasangan. Klik untuk ketahui lebih lanjut: https://my.theasianparent.com/cara-dapat-anak-kembar-posisi-seks/web-view

10 Balas

Yeke hehe tapi saya selalu bersama dengan suami saya macam tu x tau la dengan cara tu org dpt baby kembar. Hehe doakan saya dapat kembar la tahu ni😅👍

Alhamdulillah kembar sy girls nk masuk 7bln skrg😍xsangka dpt kembar...ms 5bln br doc dpt tau kandungan sy kembar💞😳

InsyaAllah kalau ada rezeki nak jugak merasa anak kembar 😊

alhamdulillah....ank kmbar sy dh 7thn

mesti la teringin ank kmbq

Teringin jgak

👏👏

😍

🤗