🎁Menangi hadiah semasa kristmas ni! 🎁

Hello Parents! Ada pertandingan menarik menanti anda! Menang stacker dengan mini rainbow; set daging atau set buah-buahan dari YP Montessori!🎁 Nota: 2 Pemenang Bakal memenangi satu - stacker dengan mini rainbow dan dua pemenang untuk set daging atau set buah-buahan hanya tertakluk pada ketersedian. Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menangi-hadiah-semasa-kristmas-ni/1748?lng=en

🎁Menangi hadiah semasa kristmas ni! 🎁
8 Balas

cemana nak masuk, anak 2 bulan belum pandai main apa2 lagi ☹️

👌🏽

💕🥰

👌🏽

😘

wahh

👌

😍