Bagaimana Untuk Memilih Sabun Pencuci Tangan untuk Anak-Anak dan Amalan Mencuci Tangan Yang Betul

Hi Parents! Tahukah anda mencuci tangan dengan kerap mampu melindungi anak-anak daripada jatuh sakit? Sebagai ibu bapa, kita pasti risau jika anak kita sering dijangkiti kuman lagi-lagi pada zaman sekarangkan. Anda tahu tak bagaimana untuk memilih sabun pencuci tangan untuk anak-anak dan amalan mencuci tangan yang betul? Jom tanyakan semua soalan anda di sini.

Bagaimana Untuk Memilih Sabun Pencuci Tangan untuk Anak-Anak dan Amalan Mencuci Tangan Yang Betul
4 Balas

Sy ada terbaca sabun pencuci tgn anti bacteria x ssuai utk knak2. n sabun pencuci biasa sdh ckup buat knak2. adakah benar? jika benar mengapa yer. terima kasih 🤗

Adakah pencuci tangan yg ada wangian sesuai untuk kanak-kanak?

Apa kriteria sabun yang sesuai untuk toddler?

👍