Situasi Bersalin

Parents, jom share situasi lucu yang terjadi semasa ibu bersalin. ?

Situasi Bersalin
55 Balas

Tali pusat xdan potong dah tanya, doc babyyyy laki kaaa pempuan 😁

Husband saya takot tgok bahagian bawah saya..sbb masa tu darah byk..hahahaha...

Nyaris nak tendang muka doktor😂😂

5y ago

Dktor tu selok yang bawah sya..sakit yang amat..nasib tak tertendang ..haha..nyaris sis😂😂.....

Ajak suami balik masa dalam LR. 😂

Sye taktau, sye kne emergency czer.

Tengah meneran, doktor suruh suami bantu saya meneran dengan betul. Dah lah badan ni berisi, nak pegang kaki pun senak perut. Doktor kata "ajar isteri lepas teran, turun slow2." suami pun ulang cakap kat saya. Saya marah "eh, tau lah. Tau tak susah, penat!". Kesian dia kena marah., 🤣 muka dia macam "aku salah cakap ke?" sampai sekarang ungkit. Sabooo jelah.

Saya marah doctor sbb sebut nama saya salah😂 niat doctor nak bagi semangat kat saya tp salah sebut nama hehe.

takde benda lucu. tp suami bagi tips nafas tu mcm ada pengalaman je. hahaha nasib dia jenis rileks,tak gelabah. saya pula tetibe pandai meneran .nak dekat 10 orng la doc kat situ dah mcm cheer leader pulak. 😂

tgh sakit gila sbb kepala baby da kuar sbb sy cek sndri bukaan 😂. nurse dtg . die tanya knp ? sakit sangat ke? sy terus rentap baju die😂 "tolong sy , sakit sgt dah ni" .

dh lupa🥰