Apa situasi mommy pernah alami ya?

Kalau nak disenaraikan betul-betul rasanya tak boleh habiskan😆 Sebab ibu yang mengandung ni setiap orang lain ragamnya🤰 Situasi apa mommy pernah alami ya? Komen bawah jom👇

Apa situasi mommy pernah alami ya?
58 Balas

berubah ikut usia kandungan jugak nii...awal2 xda bengkak kaki dn muka bagai...awal nii muntah,pening,gastrik kuat,bau herba x boleh..smua benda bau kiat xboleh 😂 nti esok2 dh beso perut kompem bengkak sana sini...kuat tdur pun dh mula nii dari 14week hari tuu hehehe

A C E F G H Semua ank no1 dan no2. Boy. Muka pun kusam je, serabut je tengok cermin Y pregnant skrg A C F H.. Harap2 kli ni dpt girl

Seluruh bdn sedang berkembang.. Size asal mmg xs sahaja.. Kurus.. Sekarang, size M ke L.. Badan panas, lepas mandi pun berpeluh jugak..

Bdn pns , kuat mkn, letih & lesu , kuat tidur 🤭 , dah msuk 19wks , alhamdulillah setakat ni blum ade alahan muntah2 & lain2

Alhamdulillah tak pernah alamiye, semua dekat suami🤣🤣

alahan muntah-muntah,letih dan lesu,kuat tidur dan panas

1st trimester A C G, bila dh masuk 3rd trimester E F

kurang selera makan muka bengkak badan panas

paling nampak perubahan B dan E hihihih

hilang selera mkn n letih @lesu