GH ATAU Private mana sesuai bersalin dalam situasi Pandemik Covid

Mommies boleh share pengalaman : 1) Bersalin di hospital kerajaan dan hospital swasta dalam situasi Pandemik Covid baru2 ini 2019-2021? 2) Cadangan lebih baik memilih hospital kerajaan atau hospital swasta semasa Pandemik Covid? #advicepls #mommybuntu #pregnancy #bantusharing #planning #ingintahu

1 Balas

sy bersalin GH je..kuantan,Alhamdulillah ok je cm suami x leh msk teman..klu ada bajet bleh g private je..suami leh teman