Situasi Bersalin

Parents, jom share situasi lucu yang terjadi semasa ibu bersalin. ?

Situasi Bersalin
55 Balas

Pengalaman sy semasa bersalin plak, x dek yang lucu asenye,tp mse duk sakit boleh lagi wsapp member bgth keadaan mcm ane dlm lb room nie,tp pengalaman yg sy x kan dpt lupekan.. mse sy dah teran n kepala anak laki2 sy dh keluar nampak dahi dah pun .bdn bby sy jd songsang sbb kesilapan doktor pelatih,jd kepala anak ay yg dh nampk dh keluar tu terpaksa ditolak msuk dlm semula,dan sy lps tu mcm Ultraman kene tolak ke bilik bedah emergancy czer..tp alhamdulillah selamat semuanya dh doktor tu mmg jga sy sampai sy keluar wad..sy pun x ambik tindakan ape2 dia selamat kan sy dan bby sy pun dah syukur alhamdulillah..Cume satu jer nak pesan bg org muslim mcm kite kan jgn lah menempik dlm lb room tu carut maki hamun semua x elok kan..bykkan selawat insyaallah semua dipermudahkan dan bca dia nabi yunus yg msuk ke dalam perut ikan tu insyaallah semua dipermudahkan..tq doktor khirul anuar,doktor jimmy, n doktor2 pakar yg lain sebab selamatkan sy dan anak sy

Baby tak potong tali pusat lagi saya dh tanya doktor, "Berapa kilooo doc?" 🤪

Sakitnya

Masa tgh meneran tu sye mintak pause dekat nurse mintak air nk minum sbb tekak kering sangat 😅 . Nurse cakap eh teran dlu la lepas dh kuar baby baru sye bagi air. Huhuhu alhamdullilah. X lama pon dlm labour room tu.

Terberak semasa meneran. Dpn doc pulak tuh.. 🤣🤣🤣🤣

5y ago

Tak. Perkara biase dorg kata. No probs. Haha. Tp tu la. Malu. 🤣🤣