first pregnancy

Hi para ibu ibu, Ni first time saya pregnant, alahan saya teruk jugak. Mual muntah takde selera makan, last checkup haritu dah 9 weeks berat saya turun. Jadi doktor bagi ubat tahan muntah. Yang saya sedih ni, jerawat tumbuh mendadak. Ada cara nak pulihkan tak or lepas bersalin nanti hilang? Thank you for your respond ?❀

1 Balas

psl jerawat insyAllah hilang lepas bersalin. sbb sy dulu cmtu gak, tp bkn sbb mkn ubat pape, sbb hormon org pregnant kn