Set berpantang

Pantang nanti suami jaga saye. Lagipun ini first baby jadi suami nak jage mase saye pantang. Saye nak tanya yang set berpantang tu wajib beli atau tak ye ?

20 Balas

tak wajib pun.. sy pantang pakai minyak urut yg bidan bawa je.. selebihnya jaga mkn.. jaga diri.. jaga mental.. jaga emosi..

1st & 2nd pregnancy sy xguna apa2 set berpantang pon awak. sbb xwajib pon benda tu😁

Tak wajib sbb tak semua benda dlm set tu berguna utk kita.

1y ago

Pembetulan ejaan: 🤭 tel - gel data - saya

Sy pn pantang dgn suami nt.. sy beli yg basic je sis sb ade amik CL..

tak perlu pun..just jaga kebersihan, pemakanan sihat & emosi

Pembetulan ejaan: 🤭 Tel - gel data - saya

takyah beli nanti takut tak pakai

Untuk saya tak wajib.

Tak wajib..

x wajib pn