Pantang czer berapa lama baru pulih untuk melakukan hubungan intim

Pantang czee

1 Balas

saya lepas anak masuk 4bulan mcm tu baru bersama . itupunn sbb saya berpantang di kmpung . suami di bandar kerja. tapi seeloknyaa berhati hati la sbb takut lekat lagi . kadang tu ada yg still subur lagi . lepas bersalin kita subur sbb tu kena pantang brrsama dalam 100hari mcm tu. lagi lagi yg czer , mmng kena jaga . saya sulung czer jugk . lepastu merncng ambil pill . anak sulung 11bulan tetiba lekat .. padahal saya ambik pill . due 24/1/21 . tapi dokter ckp high risk . sbb gap antara yg sulung dekT . doakan saya dimudahkan bersalin nnti🌸