Sewaktu pandemik ini, saya risau waktu skrin akan memberikan kesan kepada anak saya (contoh TV, telefon bimbit, tablet)

Voice your Opinion
Sangat setuju
Setuju
Neutral
Tidak setuju
Sangat tidak setuju

1553 respon

7 Balas

Sangat setuju. Pd hemat sy.. Sebgai parent, kita perlu risau akn kesan gadjet dkt anak2. Kena timbang baik & buruknya sebaik mungkin. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

zman pandemic.. dgn PDPR,terima je lah hakikat.. smua onscreen, but hbis homework.. bg buat aktiviti lain..pula.. keep life balance

saya and suami saya x bg anak kami main fon and laptop sbb nnt blh jadi mata juling

Setuju #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sangat setuju

sgt setuju

agree