Baby Tidur Meniarap

Pandangan mommies semua, ada tak yang bagi baby tidur meniarap? Dan selamat tak?

2 Balas

X selamat , seeloknya elakan , tp anak sy tiap masa klu blh nak tdo meniarap lps da blh meniarap blh jd gadoh dgn dia masa dia tgh tdo sbb nak meniarap , letak larr apa2 halangan x bg meniarap, bedung x bg dia meniarap ttp dpt gak dia meniarap , jd yg blh sy blh buat pastikan hidung dia menghala kiri atau kanan jgn bg hidung terttp kerap bgn btolkan posisi dia

Ada je yg buat mcm tu, tp bhye boleh jd SIDS.