Tidur meniarap

Baby 5 bulan tidur meniarap okay ke? Saya macam tak berani biarkan baby saya tidur meniarap jadi saya akan ubah semula posisi tidur dia biar terlentang. Mommy kat sini ada tak biar je baby tidur meniarap? Thanks. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

kalau baby dah boleh meniarap sendiri, boleh biarkan dia tidur posisi meniarap.. tapi kalau belum boleh berguling, kena betulkan.. mcm anak saya kadang mata pejam, tapi dia meniarap, tiba2 dah elok terlentang semula..

better jgn la ,takut juga . anak saya kkdg mcm tuh, tapi saya letak bantal, bagi dia peluk , so dia takda meniarap sgt.