Baby Tidur Meniarap

Pandangan mommies semua, ada tak yang bagi baby tidur meniarap? Dan selamat tak?

2 Balas

X selamat , seeloknya elakan , tp anak sy tiap masa klu blh nak tdo meniarap lps da blh meniarap blh jd gadoh dgn dia masa dia tgh tdo sbb nak meniarap , letak larr apa2 halangan x bg meniarap, bedung x bg dia meniarap ttp dpt gak dia meniarap , jd yg blh sy blh buat pastikan hidung dia menghala kiri atau kanan jgn bg hidung terttp kerap bgn btolkan posisi dia