Adakah ibu pernah mengalami panas dalam ketika hamil?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

1735 respon

12 Balas

nda pernah sakit msa mgandung. sekali mau beranak. demam pula. cek swb positif. sya kata demam biasa. dok cina tu kerakutan. kata mama kmu positif kmu trpaksa branak d Queen kota kinabalu. haahaa ketawa saya ba.nasib nurse saya cakap sabar mama.aq jawab aq bukan takut mati, aq lucu tu doktor yg takut sama saya. last2 branak di ambulan. lpas branak, x demam suda. sesak nfas pun tiada. skali kluar wad tgok Surat. di tulis stage dua.ntah btul ka tidak dorang ne

Pernah. Malam sebelum bersalin. Rasa seram sejuk sampai tahap menggigil dan berlaga gigi atas dan bawah #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sepanjang hamil, masa trimester pertama ada dedo nak demam. tp masih okay, alhamdulillah

sekarang ni saya alami msalh demam,batuk tanpa kahak,selsema😭

pernah. makan terlalu banyak makanan pedas dan berminyak.

Pernah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

pernah sekali

tidak pernah

pernah