Pampers newborn

Pampers newborn nk beli yg brapa keping ye mommy2.. Nk beli byk sgt takut baby cpt besar pulak.. Nk berpantang di kg. Jadinya bercadang nk beli siap2 pampers.

15 Balas

beli sepack pon xpe.. tp die atas jenama juga.. mcm sy beli pet2 nb saiz die besar dpd pmpers jenama lain

bb kerap berak evn x kencing sgt.. tp berak for sure 😂..so beli yg ada 60+ newborn.

bby sy lahir premature 33 weeks... pakai pampers newborn sampai 3 bln....kecik sgt

saya beli sekotak terus sbb baby kerap berak. kencing sikit pon terus tukar

Try apply sample pampers dulu . saya dapat genki (28pcs) drypers (64pcs) .